I-V 10:00 - 18:00
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE CC220
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE CC220
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE CC220
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE CC220
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE CC220
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE CC220
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE CC220

Norāde:520238 Zīmols:
Daudzums
Atlikuši tikai 3!
69,00 €

Jaunais un efektīvais trīs pakāpju Chef's Choice Diamond Hone® nažu asinātājs ar Hybrid tehnoloģiju. 270 modelis ir viens no vismodernākajiem hibrīda asinātājiem, kurā apvienota mūsu atzītā CrissCross asināšanas tehnoloģija ar elektrisko un manuālo asināšanas pakāpi. Tas nodrošina perfektu asmeņu ģeometriju taisniem un zobainiem asmeņiem un asumu kā skuveklim mājsaimniecības, virtuves, sporta un kabatas nažiem. Chef's Choice CrissCross asināšanas tehnoloģiju ir uzslavējušas gan mājsaimnieces, gan profesionāli pavāri, jo tā nodrošina īpaši asus nažus.

Ar dimanta putekļiem pārklāti diski asina asmens iekšējo un ārējo malu kopā, tādējādi asmens ir pilnīgi gluds. Eleganti un izturīgi nerūsējošā tērauda asmens vadīklas, divas elektriskās pakāpes:
1. Ar 100 % dimanta pārklājumu diskiem ātrai un ērtai asmeņu formas iegūšanai un asināšanai. 2. posmā asmeņu pulēšanai tiek izmantoti diski, kas pārklāti ar ļoti smalku dimanta daļiņu, padarot tos asus un izturīgākus.
2. pakāpe ir piemērota arī zobainu asmeņu asināšanai.


Visas Chef's Choice ierīces ražo ASV uzņēmums EdgeCraft Corporation, kas rūpīgi kontrolē kvalitāti visos produktu izstrādes un ražošanas posmos. Lielākā daļa ražotāja piedāvāto asināšanas risinājumu tiek radīti, apstrādājot virsmu ar dimanta daļiņām. Tas nodrošina instrumentu izturību un ilgmūžību. Ražotājs ir viens no pasaulē lielākajiem rūpnieciskajiem dimantu lietotājiem. Chef's Choice asināšanas diski ar 100% dimanta abrazīviem ir izvēlēti, lai pielāgotu instrumentus prasīgiem, ātriem asināšanas darbiem. Pasaulslavenajos Chef's Choice Diamond Hone asinātājos izmantotie diski nezaudē veiktspēju, asinot nažu asmeņus ar lielu ātrumu 3600 apgr./min.

Chef's Choice nažu asinātāji izceļas ar patentētām tehnoloģijām, kas nodrošina precīzus asināšanas rezultātus. Īpaši precīzās vadotnes nodrošina precīzu asināšanas leņķa kontroli un ļauj veidot vairākas asmeņa malas, veidojot asmeņa loku.

Loka priekšrocības:
Asinot no naža tiek atdalīts mazāk metāla, lai padarītu nazi asāku, un otrreiz asināt nepieciešams tikai asmens galu.
Nazis nav saplacināts visā asmens garumā, tāpēc tas paliek izturīgs.
Asmens mala netrinās - nazis ilgāk saglabājas ass.
Veidojot malas dažādos leņķos, nazi var pielāgot visefektīvākajai konkrētu produktu griešanai. Tas ir īpaši svarīgi, lai iegūtu precīzu, stingru un skaistu griezumu.


Chef’s Choice nažu asinātāji ir ideāla izvēle tiem, kas novērtē kvalitāti un ilgstošu darbību neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas: kulinārijas šedevru radīšanas vietā, medību laukos vai brīvdabas kempingā.

Īpašības:
Piemērots visu veidu nažu asināšanai
2-pakāpju asināšanas sistēma
Asināšanas leņķis: 20°
Iebūvēti nažu iespīlēšanas elastometri
Plastmasas korpuss ar gumijas pamatni
Motora jauda: 44 W
Izcelsmes valsts: ASV
520238
3 vienības: