I-V 10:00 - 18:00
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE M1520
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE M1520
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE M1520
Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE M1520
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Elektriskais nažu asinātājs CHEFS CHOICE M1520

Norāde:520218 Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
179,00 €

Izstrādāts, lai padarītu visu kvalitatīvo nažu asmeni asu kā skuveklis! Šī asināšanas sistēma ir piemērota 15° un 20° nažiem. Šis patentētais modernās tehnoloģijas elektriskais asināmais var atjaunot un asināt tradicionālo eiropiešu un amerikāņu nažu asmeņus ar 20° slīpumu, kā arī Āzijas stila un mūsdienu Eiropas/amerikāņu stila nažu asmeņus ar 15° slīpumu. Ar nažu asinātāju M1520 var ātri un viegli uzasināt gandrīz visus kvalitatīvos nažus, tostarp amerikāņu, eiropiešu vai Āzijas stila nažus, taisnus vai zobainus nažus, Santoku vai tradicionālos japāņu viena slīpuma nažus, tostarp Deba nažus ar biezākiem asmeņiem, kā arī sporta un kabatas nažus.

M1520 modeļa universālais asināmais gandrīz visiem nažiem nodrošina labāku asmeņa ģeometriju nekā rūpnīcā. Apvienojot 3 pakāpju AngleSelect® sistēmas īpaši precīzo asmeņu vadību un Diamond Hone® tehnoloģiju, kas ir nodrošinājusi Chef's Choice nažu asinātājiem atzinību un padarījusi tos par slavenu pavāru izvēli visā pasaulē, M1520 modelis ir labākais risinājums visu veidu kvalitatīvu nažu asmeņu asuma atjaunošanai.

Tas ir universāls nažu asinātājs, kas padara visu veidu nažu asmeņus perfekti un neticami asus. Lai asinātu Āzijas tipa nažus vai modernus Eiropas/amerikāņu tipa nažus ar 15° slīpuma leņķi, ir jāveic 1. un 3. posmus. Lai asinātu nažus ar 20° slīpuma leņķi, piemēro 2. un 3. posmus. 3. posms ir piemērots arī zobaino nažu asmeņu asināšanai. Chef's Choice - augstākās kvalitātes nažu asinātāji no ASV.

Visas Chef's Choice ierīces ražo ASV uzņēmums EdgeCraft Corporation, kas rūpīgi kontrolē kvalitāti visos produktu izstrādes un ražošanas posmos. Lielākā daļa ražotāja piedāvāto asināšanas risinājumu tiek radīti, apstrādājot virsmu ar dimanta daļiņām. Tas nodrošina instrumentu izturību un ilgmūžību. Ražotājs ir viens no pasaulē lielākajiem rūpnieciskajiem dimantu lietotājiem. Chef's Choice asināšanas diski ar 100% dimanta abrazīviem ir izvēlēti, lai pielāgotu instrumentus prasīgiem, ātriem asināšanas darbiem.

Pasaulslavenajos Chef's Choice Diamond Hone asinātājos izmantotie diski nezaudē veiktspēju, asinot nažu asmeņus ar lielu ātrumu 3600 apgr./min. Chef's Choice nažu asinātāji izceļas ar patentētām tehnoloģijām, kas nodrošina precīzus asināšanas rezultātus. Īpaši precīzās vadotnes nodrošina precīzu asināšanas leņķa kontroli un ļauj veidot vairākas asmeņa malas, veidojot asmeņa loku.




Loka priekšrocības:
Asināšanas laikā tiek atdalīts mazāk metāla, lai padarītu nazi asāku, un otrreiz asināt būtu nepieciešams tikai asmens galu.
Asmens virsma nav saplacināta pa visu asmeni, tāpēc tā ir izturīga.
Asmens mala netrinās - nazis ilgāk saglabājas ass.


Veidojot malas dažādos leņķos, nazi var pielāgot visefektīvākajai konkrētu produktu griešanai. Tas ir īpaši svarīgi, lai iegūtu precīzu, stingru un skaistu griezumu.
Chef’s Choice nažu asinātāji ir ideāla izvēle tiem, kas novērtē kvalitāti un ilgstošu darbību neatkarīgi no tā, kur viņi atrodas: kulinārijas šedevru radīšanas vietā, medību laukos vai brīvdabas kempingā.

Īpašības:

Precīzas formas slīpēšanas un asināšanas diski ar 100% dimanta abrazīvu nodrošina optimālu asināšanas spiedienu - asmens vienmēr ir pasargāts no bojājumiem.
Elastīgs un pielāgojams asināšanas/pulēšanas disks īpaši asiem, mikroskopiski nevainojami pulētiem asmeņiem.
Āzijas stils - piemērots Santoku nažiem ar diviem slīpumiem, tradicionālajiem japāņu nažiem ar vienu vai diviem slīpumiem - nažiem ar 15° asmeni.
Piemērots Eiropas un Amerikas mājsaimniecības nažiem ar 20° asmeni.
Piemērots sporta un kabatas nažiem
Piemērots gludiem un zobainiem asmeņiem
520218