I-V 10:00 - 18:00
Oglekļa tērauda Wok panna 28cm
Oglekļa tērauda Wok panna 28cm
Oglekļa tērauda Wok panna 28cm
Oglekļa tērauda Wok panna 28cm
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Oglekļa tērauda Wok panna 28cm

Norāde:TB1711 Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
45,00 €

Oglekļa tērauda Wok pannas ir lieliska alternatīva pannām ar teflona pārklājumu, taču tām ir nepieciešama apkope.

Wok panna ir augsta konusveida panna, kuru izmanto ķīniešu virtuvē. Tomēr tā bieži vien ir noderīga arī tradicionālajai Eiropas virtuvei. Uz šīs pannas var gan gatavot, gan cept dažādus ēdienus. Tā pārsteigs jūs ar savu daudzpusību un palīdzēs izvairīties no netīru trauku kaudzēm. Pateicoties unikālajai formai, Wok panna ātri uzkarst, padarot to par neaizstājamu palīgu ēdiena gatavošanas procesā.

Cepšana ir galvenais wok pannas mērķis. Tā neļauj ēdienam sadalīties, saglabā kraukšķīgumu, kā arī saglabā tā krāsu, uzturvielas un vitamīnus. Ideāli piemērota gaļas, sojas biezpiena - tofu, dārzeņu un olu cepšanai.

Ēdienu cepšana Wok pannā ir ļoti vienkārša. Pievienojiet nedaudz eļļas un labi uzsildiet. Tā ir ideāli piemērota gaļas, garneļu, dārzeņu vai augļu cepšanai.

Wok pannas malas labi uzkarst virs uguns, kas paātrina gatavošanas procesu. Jūs varat viegli pagatavot gulašu, zupu, risoto vai dažādus pildījumus ar mazāku tauku daudzumu.

Virs Wok pannas Jūs varat gatavot arī bambusa vai nerūsējošā tērauda tvaika katlos. Šādi ieteicams gatavot dārzeņus, pelmeņus, gaļu vai zivis.

Pareiza apstrāde rada dabisku nelīpošu pannas virsmas, samazinot nepieciešamību pēc apkopes un uzlabojot nelipīgās virsmas īpašības. Pannu var izmantot ar metāla traukiem un instrumentiem. Tā ir piemērota visu veidu plītīm, tostarp cepeškrāsnīm.

Panna ir izgatavota no melna oglekļa tērauda. Pannai nav papildu pārklājuma. Pannas melnā virsma ir melnā oglekļa tērauda īpašība, nevis slānis. Tā kā pannas trauks nav no nerūsējošā tērauda, ir svarīgi rūpīgi ievērot kopšanas norādījumus. Pareiza pannas sagatavošana uzlabo gatavošanas kvalitāti un pasargā pannu no rūsas. Pareizi lietojot un kopjot, panna kalpos ilgu laiku. 

Pirms lietošanas:
Izmazgājiet pannu ar rokām ar karstu ūdeni un nekavējoties nosusiniet. Ražošanas procesā pannas virsma ir iepriekš ieeļļota ar aizsargājošu smērvielu, tāpēc to nav nepieciešams ieeļļot uzreiz pēc lietošanas.

Pannas lietošana:
Pannu vienmēr uzkarsējiet zemā temperatūrā. Pārāk liela karstuma dēļ pannas apakša deformēsies. Pannu nav ieteicams uzkarsēt pilnīgi tukšu, piemēram, gatavošanas laikā var pievienot nelielu daudzumu ūdens. Oglekļa tērauda pannai ir plānāks materiāls nekā, piemēram, čuguna pannām, un tā ļoti ātri uzkarst pat zemā temperatūrā (īpaši uz indukcijas plītīm), tāpēc negatavojiet ļoti augstā temperatūrā. Cepot, vienmēr izmantojiet taukus vai eļļu. 

Pēc lietošanas:
Mazgājiet pannu ar rokām karstā ūdenī, vēlams uzreiz pēc lietošanas, lai pēc iespējas labāk notīrītu netīrumus. Visvienkāršākais veids, kā iztīrīt pannu, ir uzreiz pēc ēdiena gatavošanas tajā uzvārīt ūdeni, lai varētu viegli noņemt pielipušos ēdienus. Pannu nevar mazgāt trauku mazgājamajā mašīnā. Neatstājiet pannu mērcēties ūdenī, jo tā nav izgatavota no nerūsējošā materiāla, un neatstājiet pannu žāvēties atklātā vietā, bet nekavējoties to izslauciet, lai novērstu rūsu.

Īpašības:
Augšdaļas diametrs: 28 cm
Materiāla biezums: 2 mm
Materiāls: Oglekļa tērauds 
Svars: 1,392 kg

 

TB1711