I-V 10:00 - 18:00
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ceļojumu COBB Premier gāzes grils
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Ceļojumu COBB Premier gāzes grils

Norāde:2712 Zīmols:
Piegāde 1-3 dienu laikā.
Daudzums
249,00 €

Šis grils ir vispiemērotākais ceļojumiem un izbraucieniem uz laukiem, kad nepieciešams ātri uzkarsēt grilu. COBB Premier gāzes grils ir drošs lietošanai ne tikai uz sausas zāles vai mitras sūnas, bet arī kempingos un jahtās.

Gatavojiet arī mājās: ar šo gāzes grilu jūs varat nomainīt garlaicīgo virtuves vidi pret balkonu vai terasi. Kopš 2019. gada maija pēc izmaiņām ugunsdrošības likumā gāzes un elektriskie grili ir atļauti arī uz daudzdzīvokļu mājas balkona.

Grilam nav nepieciešama elektrība vai ogles, un to darbina ar jūsu izvēlēto gāzes balonu. Gatavošanās grilēšanai neaizņems daudz laika!

Komplektā ietilpst: universāla plate (gatavošanas virsma Ø 30 cm) un pacelšanas rokturis.

Specifikācijas

  • Ražotājs: COBB International
  • Izcelsmes valsts.
  • Svars - 5 kg
  • Izmērs: Ø 33 cm
  • Cepšanas laukums atkarībā no izvēlētās plāksnes/pannas: 26 līdz 32 cm.
  • Degviela: propāns vai propāna-butāna gāzes balons.
  • Grila malas, iekšējais trauks, vāks, grils, pacelšanas rokturis: izturīgs, augstākās kvalitātes nerūsējošais tērauds.
  • Minimālā siltuma jauda: 1,3 kw (95 g/h).
  • Gāzes aizdedzināšanai nav nepieciešams šķiltavas. Iebūvēta pjezo aizdedzes sistēma, kas automātiski aktivizējas, pagriežot pogu.
  • Iebūvēta termopāru sistēma automātiski izslēdz gāzes padevi, ja uguns nodziest.
  • Gatavojiet uz savas laivas vai jahtas. COBB Premier gāzes grils stabili stāv pat uz mitras virsmas, pateicoties neslīdošām gumijas kājām.
  • Alumīnija grila plāksne ir pārklāta ar sertificētu PTFE teflona slāni, kas nodrošina nepielipšanu un vieglu apkopi (nesatur PFOA).
  • Ērts rokturis ar silikona pārklājumu un karstumizturību.
  • Grozāms šļūtenes savienotājs
  • CE un LFGB sertifikāti pārtikas ražošanai
  • Korpuss ir veidots tā, lai novirzītu kurināmā siltumu uz gatavošanas trauku, tādējādi samazinot kurināmā patēriņu un novēršot grila virsmas sakaršanu, tāpēc grilu var nēsāt pat tad, ja tā iekšpusē ir ļoti karsts.
  • Gatavošanas laikā tauki uzkrājas iekšējā traukā, tādējādi ēdiens ir veselīgāks. Iekšējā traukā ir rievas: tajā var pievienot marinādi vai iecienītāko dzērienu, piemēram, vīnu vai alu. Jūsu ēdiens būs ne tikai mitrāks, bet arī tas būs piesātināts ar patīkamu tvaicēta vīna vai alus aromātu.
  • Pēc gatavošanas pannas dibenā ielejiet nedaudz ūdens un atstājiet to uz dažām minūtēm uzkarsēties (tas "noslaucīs" taukus), pēc tam noslaukiet to ar papīra dvieli. Grilu var tīrīt tāpat kā parastu katlu vai trauku mazgājamajā mašīnā.

Garantija

Uz COBB griliem attiecas ierobežota 2 gadu garantija to paredzētajam lietojumam.

Garantija nav spēkā šādos gadījumos:
Grilu jau ir remontējis kāds cits, kas nav oficiālais dīleris;
nepareiza lietošana, nolaidība, dabas katastrofas;
nolaidība (ja grils pēc lietošanas nav iztīrīts);



COBB ir pārnēsājamie grili, kuru pirmsākumi meklējami Āfrikā. Pirmo COBB grilu izstrādāja Sirds un insulta fonds, lai lauku apvidos dzīvojošiem cilvēkiem atvieglotu ikdienas dzīvi bez elektrības, un var teikt, ka COBB zīmols radies, pateicoties nepieciešamībai gatavot ēdienu drošāk, neizmantojot tiešu uguni. Ideja mudināt afrikāņus izmantot kukurūzu kā kurināmo ēdiena gatavošanai, nevis malku vai kokogles, ir attīstījusies līdz pasaulē pazīstamam un atpazīstamam zīmolam COBB.

Pakāpeniski COBB grils kļuva par neatņemamu humānās palīdzības programmu sastāvdaļu: salīdzinoši lēti pirmie grili pamazām pārņēma trešo valstu virtuves, līdz beidzot pēc ilga pilnveidošanas perioda izplatījās visā pasaulē ar visiem nepieciešamajiem piederumiem.

Zīmola pirmais grils - keramisks, neveikls un smags prototips - ir kļuvis par modernu, videi draudzīgu, pārnēsājamu un ārkārtīgi efektīvu grilu. Galvenais kurināmais bija sausi kukurūzas graudiņi, tāpēc to dēvē par COBB - saīsinājums no kukurūzas vārpstas. Īsais, skaidrais un sākotnējo nolūku raksturojošais nosaukums ir saglabājies līdz mūsdienām, bet izmantotais kurināmais - kukurūzas graudiņi - ir aizstāts ar ogļu briketēm.

Žurnāls Time 2001. gada decembrī starptautiski atzina COBB par vienu no gada labākajiem izgudrojumiem. Šis zīmols ir ieguvis arī vairākas balvas par labāko dizainu, Grila asociācijas un citas balvas.

Pēc desmitiem gadu ilgas izstrādes COBB grils tagad var grilēt, grilēt, kūpināt, kūpināt, gatavot vai vienkārši uzsildīt vēlamo ēdienu. Viegls un vietas ietilpību taupošs grils ir noderīgs lauku mājās, uz terasēm un balkoniem vai brīvā dabā - makšķerējot vai medībās. Šis grils palīdzēs jums pagatavot veselīgāku ēdienu - tauku pārvaldības sistēma un paplāte notver liekos taukus, tāpēc ēdiens pagatavosies sulīgs, bet ne taukains.


2712
5 vienības: