I-V 10:00 - 18:00
Nomizoti tomāti picai Strianese Pelati 400 g
Nomizoti tomāti picai Strianese Pelati 400 g
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Nomizoti tomāti picai Strianese Pelati 400 g

Norāde:PEL050024 Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
2,50 €

Nomizoti tomāti Strianese Pelati picai, lieliski piemēroti klasiskiem itāļu ēdieniem un mērcēm. Lai iegūtu vislabāko garšu un tekstūru, iesakām izmantot Passatutto.

STRIANESE - aizraušanās ar labiem tomātiem kopš 1965. gada!Šodien Strianese ir lauksaimniecības kooperatīvs, kurā ir 16 biedru, vairāk nekā 500 ražotāju un aptuveni 400 hektāru apstrādātās zemes.

"Atgūstot mūsu zemes dabisko aicinājumu" - 1965. gads. Luidži Rega, kurš uzsāka savu lauksaimniecisko uzņēmējdarbību, apņemoties audzēt San Marzano DOP tomātus,to ļoti spēcīgi izjuta.

"Dzīvā" augsne, starp Picentini un Lattari kalniem, lielisks skats uz Vezuvu, lielisks piejūras klimats, kas ir ideāli piemērots labāko tomātu šķirņu audzēšanai. Saikne un cieņa pret savu teritoriju, Luidži Rega uzņēmēja domāšana un viņa spēja atjaunot seno lauksaimniecības amatu ir iemesli, kāpēc šis mazais ģimenes uzņēmums gūst panākumus.

Izcelsmes valsts: Itālija
Uzglabāšanas apstākļi: uzglabāt vēsā un sausā vietā. Pēc atvēršanas uzglabāt ledusskapī un izmantot 2 līdz 3 dienu laikā.
Iepakojums: 400 g

Konservēti: veseli, mizoti, pašu sulās.

PEL050024