I-V 10:00 - 18:00
Krosnelė Šamotas 15
Krosnelė Šamotas 15
Krosnelė Šamotas 15
Krosnelė Šamotas 15
Krosnelė Šamotas 15
Krosnelė Šamotas 15
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Plīts Kamīns 15

Norāde:120GRZEWACZ Zīmols: Krosnis
Izpārdots
Daudzums
119,00 €

Tā ir tērauda krāsns/krāsns ar ļoti vienkāršu dizainu un lietošanu.Lai maksimāli palielinātu termisko efektu, krāsns iekšpusē ir uzstādīti 15 šamota ķieģeļi, kas spēj izturēt 1500 C temperatūru, ātri uzkarst un ilgstoši saglabāt siltumu. Krāsnī var sadedzināt visu veidu cieto kurināmo, tostarp ogles. Piemērota izmantošanai: būvniecībā, mājās, darbnīcās, garāžās vai noliktavās. Virsū esošo vāku var izmantot ēdiena gatavošanai.

Pateicoties ļoti vienkāršai konstrukcijai un materiāliem, plīts ir ļoti efektīva un vienlaikus ekonomiska. Lai uzkarsētu krāsni, ir nepieciešamas tikai 10-20 minūtes. Krāsnis ir īpaši piemērotas būvlaukumu, vasarnīcu, garāžu, darbnīcu, darbnīcu, dzīvokļu apsildīšanai - tās var būt arī avārijas siltuma avots. Šī krāsns patiešām ir vienkāršākais un lētākais cietā kurināmā telpu sildītājs. Tā ir ļoti vienkārši un ātri uzstādāma, viegli transportējama un, pareizi lietojot (nepārkarsējot krāsni līdz sarkanumam no karstuma), to var izmantot daudzas apkures sezonas.

Izplūdes atvere ar aizbīdni . Izmanto, lai paaugstinātu krāsns temperatūru. Jo plašāk atvērts aizbīdnis, jo straujāks ir kurināmā patēriņš un augstāka sildīšanas vērtība.
Augšējās un apakšējās stiprās durtiņas - durtiņas ir izgatavotas no viena reljefa skārda gabala. Augšējās durvis ir pildījums / apakšējās durvis ir sirds.
Iekšējo durvju stiprinājumi
Spēcīgas un izturīgas eņģes - kamīnam ir spēcīgas un izturīgas eņģes, kas lieliski piemērotas ikdienas lietošanai. Šajās eņģēs ir iespējams, piemēram, noņemt durtiņas, lai veiktu periodisku tīrīšanu vai kamīna apkopi.
Ebonīta rokturis ir pārbaudīts un labs risinājums ātrai, drošai un ērtai lietošanai. Izmantotais materiāls (ebonīts) ir ļoti izturīgs un noturīgs pret augstām temperatūrām.
Sadegšanas ātruma regulēšana - augšējām durtiņām ir regulējama sekundārā gaisa aizbīdņa ar trim 15 mm diametra caurumiem. Regulējot gaisa padevi, mēs varam kontrolēt degšanas ātrumu.
Noņemamais vāks, kas atrodas krāsns augšpusē un kura diametrs ir 180 mm, ļauj krāsni izmantot kā plītiņu, kā arī ir ērts, lai iztīrītu iekšpusi, sakrautu malku vai nomainītu kurināmos ķieģeļus.
Kamīns ir krāsns sirds, tāpēc ir svarīgi, lai izmantotie materiāli būtu augstākās kvalitātes. Pildījums ir izgatavots no poļu šabļu ķieģeļiem PCO Żarów, kas ir ideāli piemēroti kamīniem, jo tiem ir augsta izturība, izturība un lieliskas siltuma saglabāšanas īpašības.
Noņemamā pelnu trauks, kas atrodas zem degšanas kameras, nodrošina ļoti ātru, vieglu un netraucētu krāsns ekspluatāciju.
1Krāsns korpuss ar pastiprinājumu - lai nodrošinātu atbilstošu drošības pakāpi, mēs izmantojam piestiprinātu galveno krāsns korpusu, kas ir izdedzināts no viena metāla loksnes gabala un pēc tam izliekts. Izmantojot precīzas izgatavošanas iekārtas, ir iespējams pilnveidot krāsns tērauda elementus. Ražošanas procesā tiek izmantotas lāzergriešanas un lieces tehnoloģijas ar CNC iekārtām. Korpusam ir arī atbilstoši stiprinājumi sānu sieniņās, kas palielina krāsns stingrību.
Liela sadegšanas kamera - tajā var ievietot lielu daudzumu cietā kurināmā. Uzticama šamota krāsns, kas atbilst visām drošības prasībām.

Īpašības:

Drošības un sertifikācijas apstiprinājums
Atbilstība PN-EN-13240, PN-82/C-9700, pamatojoties uz Lodzas Siltumtehnikas institūta izsniegto sertifikātu Nr. 334.
Noņemams augšējais vāks
Aizvērējs
Noņemams čuguna režģis
Noņemama pelnu trauksme
Var dedzināt dažādus materiālus
Uzkarst 10-15 min.



Specifikācijas

Sildīšanas jauda: aptuveni 6 kW
Maksimālais malkos garums: 30 cm

Maksimālā sildīšanas jauda: aptuveni 8kW
Izmēri: 322 mm x 40 mm 645 mm
Energoefektivitātes klase: A
Bruto svars: 29 kg
Aizmugurējā izplūdes atvere: 120 mm
Tērauda korpuss, loksnes biezums 2 mm
Ražīgums: 71%
Izplūdes temperatūra: 248 °C
Vidējā izplūdes plūsma: 12 - 14 Pa
Degvielas patēriņš: aptuveni 1,10 kg/h.
Kurināmā veids: cietais kurināmais (koksne)
Mitrums ≤ 20%* mg/Nm3
Krosnis
120GRZEWACZ