I-V 10:00 - 18:00
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Krosnelė Šamotas 7
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Plīts kamīns 7

Norāde:KROSNELĖ Zīmols: Krosnis
Izpārdots
Daudzums
120,00 €

Tā ir tērauda krāsns/krāsns ar ļoti vienkāršu dizainu un lietošanu.Lai maksimāli palielinātu termisko efektu, krāsns iekšpusē ir uzstādīti 15 šamota ķieģeļi, kas spēj izturēt 1500 C temperatūru, ātri uzkarst un ilgstoši saglabāt siltumu. Krāsnī var sadedzināt visu veidu cieto kurināmo, tostarp ogles. Piemērota izmantošanai: būvniecībā, mājās, darbnīcās, garāžās vai noliktavās. Augšējo vāku var izmantot ēdiena gatavošanai.

Izplūdes ventilācijas caurule ar aizbīdni - izmanto, lai paaugstinātu krāsns temperatūru. Jo plašāka ir aizbīdņa atvēršana, jo straujāks ir kurināmā patēriņš un augstāka sildīšanas vērtība.
Augšējās un apakšējās stiprās durvis - durvis ir izgatavotas no viena reljefa skārda gabala. Augšējās durvis ir pildījums / apakšējās durvis ir sirds.
Iekšējo durvju stiprinājumi
Spēcīgas un izturīgas eņģes - kamīnam ir spēcīgas un izturīgas eņģes, kas ir ideāli piemērotas ikdienas lietošanai. Šajās eņģēs ir iespējams, piemēram, noņemt durtiņas, lai veiktu periodisku tīrīšanu vai kamīna apkopi.
Ebonīta rokturis ir pārbaudīts un labs risinājums ātrai, drošai un ērtai lietošanai. Izmantotais materiāls (ebonīts) ir ļoti izturīgs un noturīgs pret augstām temperatūrām.
Sadegšanas ātruma regulēšana - augšējām durtiņām ir regulējama sekundārā gaisa aizbīdņa ar trim 15 mm diametra caurumiem. Regulējot gaisa padevi, mēs varam kontrolēt degšanas ātrumu.
Noņemamais vāks, kas atrodas krāsns augšpusē un kura diametrs ir 180 mm, ļauj krāsni izmantot kā plītiņu, kā arī ir ērts, lai iztīrītu iekšpusi, sakrautu malku vai nomainītu kurināmos ķieģeļus.
Kamīns ir krāsns sirds, tāpēc ir svarīgi, lai izmantotie materiāli būtu augstākās kvalitātes. Pildījums ir izgatavots no poļu šabļu ķieģeļiem PCO Żarów, kas ir ideāli piemēroti kamīniem, jo tiem ir augsta izturība, izturība un lieliskas siltuma saglabāšanas īpašības.
Noņemamā pelnu trauks, kas atrodas zem degšanas kameras, nodrošina ļoti ātru, vieglu un netraucētu krāsns ekspluatāciju.
Reljefs korpuss ar pastiprinājumu - lai nodrošinātu atbilstošu drošības pakāpi, mēs izmantojam piestiprinātu plīts galveno korpusu, kas ir izdedzināts vienā lokšņu metāla gabalā un pēc tam izliekts. Izmantojot precīzas izgatavošanas iekārtas, ir iespējams pilnveidot krāsns tērauda elementus. Ražošanas procesā tiek izmantotas lāzergriešanas un lieces tehnoloģijas ar CNC iekārtām. Korpusam ir arī atbilstoši stiprinājumi sānu sieniņās, kas palielina krāsns stingrību.
Liela sadegšanas kamera - tajā var ievietot lielu daudzumu cietā kurināmā. Uzticama šamota krāsns, kas atbilst visām drošības prasībām Energoefektivitāte Droša ekspluatācija Termiskā efektivitāte 1. klase CO2 emisijas Klase Izmanto telpu apsildīšanai Lodzas Siltumtehnikas institūta izsniegts sertifikāts Nr. 334.

Ļoti vienkāršā konstrukcija un materiāli padara krāsni ļoti efektīvu un vienlaikus ekonomisku. Lai krāsns uzsildītos, ir nepieciešamas tikai 10-20 minūtes. Šī krāsns ir īpaši piemērota būvlaukumu, vasarnīcu, garāžu, darbnīcu, darbnīcu, dzīvokļu apkurei - to var izmantot arī kā avārijas siltuma avotu. Šī krāsns patiešām ir vienkāršākais un lētākais cietā kurināmā telpu sildītājs. Tā ir ļoti vienkārši un ātri uzstādāma, viegli transportējama, un, pareizi lietojot, to var izmantot daudzas apkures sezonas (nepārkarsējot krāsni līdz tādam līmenim, ka tā no karstuma kļūst sarkana).

Funkcijas:

Drošības un sertifikācijas apstiprinājums
Atbilstība PN-EN-13240, PN-82/C-9700, pamatojoties uz Lodzas Siltumtehnikas institūta izsniegto sertifikātu Nr. 334.
Noņemams augšējais vāks
Aizbīdnis
Noņemams čuguna režģis
Noņemama pelnu trauks
Var dedzināt dažādus materiālus
Uzkarst 10-15 min.


Specifikācijas:

Sildīšanas jauda: aptuveni 4 kW
Maksimālā sildīšanas jauda: aptuveni 5kW
Izmēri: 320 mm x 355 mm x 670 mm
Efektivitātes klase: A
Bruto svars: 30 kg
Aizmugurējā izplūdes atvere: 120 mm
Tērauda korpuss, loksnes biezums 2 mm
Ražīgums: 71%
Dūmgāzu izplūdes temperatūra: 248 °C
Vidējā dūmgāzu plūsma: 12 - 14 Pa
Kurināmā patēriņš: aptuveni 1,10 kg/h.
Kurināmā veids: cietais kurināmais (malka)
Mitrums ≤ 20%* mg/Nm3




Krosnis
KROSNELĖ