I-V 10:00 - 18:00
Skottsberg malmist WOK-pann 34cm
Skottsberg malmist WOK-pann 34cm
Skottsberg malmist WOK-pann 34cm
Skottsberg malmist WOK-pann 34cm
Skottsberg malmist WOK-pann 34cm
Skottsberg malmist WOK-pann 34cm
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Skottsberg čuguna WOK panna 34cm

Norāde:531085 Zīmols:
Piegāde 1-3 dienu laikā.
Daudzums
79,99 €

SKOTTSBERG® - čuguna trauki ir ilgtspējīga un veselīga alternatīva sintētiskajiem nepielipīgajiem pārklājumiem.


Šai SKOTTSBERG® čuguna wok pannai ir daudz fantastisku unikālu īpašību. Wok panna ir iepriekš pārklāta ar augu eļļu, lai ēdiens nepieliptu gatavošanas laikā. Šī panna ir izgatavota no vieglas, nodilumizturīgas dzelzs rūdas.


Šī wok panna ātri uzkarst, tāpēc ir svarīgi ļaut tai uzkarst lēni, lai pannas dibens nekropļotos. Šīs pannas rokturis ir dobs, tāpēc tas nesakarst un to var viegli paņemt rokās. Turklāt šī panna spēj izturēt augstu temperatūru, tāpēc tā ir ideāli piemērota zivju, gaļas, kartupeļu vai Āzijas ēdienu cepšanai. Šī panna ir izturīga un ideāli piemērota lietošanai uz jebkura karstuma avota. Šo pannu var izmantot arī uz indukcijas plīts, uz atklātas uguns vai cepeškrāsnī (līdz 250 ℃).


Pannas lietošana:
Lai novērstu ēdiena pielipšanu pie pannas dibena, ir svarīgi ievērot šādas darbības. Pirms gatavošanas izņemiet sastāvdaļas no ledusskapja, lai tās sasniegtu istabas temperatūru. Novietojiet pannu uz karstuma avota. Lēnām uzkarsējiet uz lēnas uguns un pievienojiet eļļu vai sviestu, kad panna ir labi sakarsējusi. Ja pannu izmantojat pirmo reizi, pārliecinieties, ka izmantojat nedaudz vairāk eļļas vai sviesta nekā parasti. Kad sastāvdaļas viegli pielīp pie pannas dibena, ļaujiet tām viegli gatavoties, nemēģinot atdalīt tās no pannas dibena. Varat arī nedaudz samazināt karstumu un pagaidīt, līdz ēdieni vairs nepielips pie pannas dibena.


Funkcijas:
Diametrs: 34 cm
Materiāls: čuguns
Nav piemērots mazgāšanai trauku mazgājamā mašīnā
Piemērots cepeškrāsnī līdz 250 ℃
531085
10 vienības: