I-V 10:00 - 18:00
Bioheater Kratki Nest
Bioheater Kratki Nest
Bioheater Kratki Nest
Bioheater Kratki Nest
Bioheater Kratki Nest
Bioheater Kratki Nest
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Bio sildītājs Kratki Nest

Zīmols:
Piegāde 4-5 dienu laikā.
Daudzums
95,00 €

Kratki Nest Bioheater ar gludām, modernām līnijām ir izgatavots no tērauda un pārklāts ar melnu, karstumizturīgu krāsu. Bio sildītājs tiek darbināts ar bioetanolu - kurināmo, kas degšanas laikā neizdala nepatīkamas smakas, dūmus vai kvēpus. Kratki Nest nav nepieciešams savienot ar skursteni vai jebkādā veidā uzstādīt - to var novietot jebkurā vietā. Bio sildītājs piešķirs mājoklim mājīgumu un siltumu.

Garantēta kvalitāte:
Biokrāsns ir sertificēts ar Vācijas TÜV drošības sertifikātu un pasaules līmeņa ISO 9001:2015 sertifikātu, un ražošanas procesu rūpīgi uzrauga Polijas TÜV Rheinland komisija. Bio sildītājam ir sertificēta degvielas tvertne, kas novērš degvielas noplūdi un, pateicoties maksimālās uzpildes indikatoram, novērš nejaušu pārpildīšanu. Absorbējošais oderējums tvertnes centrā samazina degvielas patēriņu un novērš biodegvielas noplūdi sasvēršanās dēļ.

Degviela:
Bioetanols ir degviela, ko izmanto bioetanola sildītājos. Degviela tiek iepildīta īpašā tvertnē. Sadegšanas laikā bioetanols sadeg pilnībā, neizdalot toksiskus elementus. 1 litrs bioetanola deg 2-5 stundas atkarībā no degvielas daudzuma. Tvertni var uzpildīt tikai tad, kad bioetilēna sildītājs ir pilnībā atdzisis.

Specifikācijas:
Materiāls: tērauds
Krāsa: melna
Svars: 4 kg
Platums: 30 cm
Augstums: 30 cm
Dziļums: 20 cm
Degvielas tilpums: 0,2 l
Ugunskura stieņa garums: 7 cm
Degvielas tvertnes izmērs: 6,2 x 9 cm