I-V 10:00 - 18:00
Emaliuoti dubenėliai Petromax balti 1l 2vnt.
Emaliuoti dubenėliai 160ml Petromax 2vnt. balti
Emaliuoti dubenėliai Petromax balti 1l 2vnt.
Emaliuoti dubenėliai Petromax balti 1l 2vnt.
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Emaljētas bļodas Petromax baltas 1l 2gab.

Norāde:PX-BOWL-1-W Zīmols:
Noliktavā pēdējās preces
Piegāde 1-3 dienu laikā.
Daudzums
Atlikuši tikai 1!
24,99 €

Ideāli piemērots ceļošanai, pateicoties tā nelielajam svaram un izturībai - Higiēnisks un triecienizturīgs, pateicoties nerūsējošā tērauda gredzenam - Viegli tīrāms, pateicoties izturīgajai virsmai - Izturīgs un izturīgs, pateicoties emaljētajai virsmai - Trīs dažādi izmēri Petromax emaljētās bļodas ir pieejamas trīs dažādos izmēros karstā un aukstā ēdiena pasniegšanai ārā. 
Neatkarīgi no tā, vai tie ir gardi cepti kartupeļi, sātīgi sautējumi, graudaugi vai mērces, šīs bļodas ir piemērotas jebkurai maltītei.

Ēdienu gatavošanai brīvā dabāPateicoties izturīgajai emaljas un tērauda kombinācijai, bļodas ir īpaši izturīgas. Emalja ir izturīga pret koroziju, karstumu un skrāpējumiem, padarot šos Petromax traukus izturīgus.
Pārdomātas detaļasPiedzīvojumu meklētāji novērtē vieglās bļodas to daudzpusības dēļ. Nerūsējošā tērauda aizsarggredzens nodrošina higiēnu.
Tas nozīmē, ka no šīm bļodām var arī dzert. Ceļojot jums būs pa rokai īstā bļoda jebkurai situācijai. Bļodu pārlaicīgais izskats īpaši iepriecinās retro stila cienītājus. Katrā iepakojumā ir divas emaljētas bļodas vienā krāsā.



Specifikācijas:

Svars: 240 g
Garums x platums x augstums: 190 cm x 6,9 cm.



PX-BOWL-1-W
1 Vienība