I-V 10:00 - 18:00
Granulu grils Traeger Timberline 1300
Granulu grils Traeger Timberline 1300
Granulu grils Traeger Timberline 1300
Granulu grils Traeger Timberline 1300
Granulu grils Traeger Timberline 1300
Granulu grils Traeger Timberline 1300
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Granulu grils Traeger Timberline 1300

Norāde:TFB01WLEC Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
2 899,90 €
AKCIJA! DĀVANA – 5 GRANULU MAISI! (Dāvanas vērtība 97.5 eur)

Timberline 1300 ir īsts darbarīks. 3 lieli nerūsējošā tērauda izvelkamie plaukti, 20 stundas nepārtrauktas gaļas kūpināšanas, 10 stundas nepārtrauktas grilēšanas, īsta malkas smarža, savienojams ar mobilo tālruni, 0 tīrīšana, 0 apkope. 2017. gadā Traeger izlaida jaunu produktu Timberline. Tas ir mucas formas granulu grils ar 3 līmeņu restēm.
Labi izstrādātā tauku savākšanas sistēma ļauj vienmēr baudīt tīru grilu un vienmērīgu karstuma sadalījumu gan augšējā, gan apakšējā daļā. Lai nodrošinātu pilnīgi vienmērīgu gatavošanas pieredzi, grila Timberline aizmugurē ir ventilācijas atvere, kas samazina temperatūras svārstības no kreisās puses uz labo.
Grila konstrukcija nodrošina pilnīgi vienmērīgu temperatūru visos trīs stāvos. Timberline iekšpuse un biezās gatavošanas restes ir izgatavoti no nerūsējošā tērauda. Grils ir pilnībā noslēgts, tāpēc lietus gadījumā nav jāuztraucas par to, ka granulas samirks. Grils ir aprīkots ar augstas kvalitātes riteņiem ar bremzēm, kas atvieglo transportēšanu. Traeger Timberline izmanto temperatūras kontroles sistēmu, kas ir ļoti līdzīga virtuves krāsnij. Grila iekšpusē esošais termostats uztur precīzu izvēlēto temperatūru, dozējot granulas.
Jauno Timberline WiFIRE kontrolieri var vadīt no grilā uzstādītā datora vai attālināti, izmantojot viedtālruni ar Traeger lietotni. Arī simtiem kilometru attālumā varat uzzināt ēdiena temperatūru, zināt, kad ēdiens būs gatavs, un, izmantojot uzturēšanas funkciju Keep warm, saglabāt to siltu līdz atgriešanās brīdim. "Timberline" ir neaizstājams līdzeklis kūpināšanai un lēnai cepšanai bez nepieciešamības pastāvīgi apgriezt ēdienu. Grils saglabā gaļu pilnīgi sulīgu pat bez ūdens. Grilu var atstāt ieslēgtu uz nakti, atrodoties darbā vai skatoties savu iecienītāko seriālu bez uzraudzības. Traeger grilā var grilēt arī steikus, taču jums ir jāiegādājas GrillGrate restes, kas ļoti paaugstina virsmas temperatūru; tās varat atrast mūsu veikalā.
Liels cietkoksnes brikešu konteiners ļaus jums gatavot 20 stundas vai kūpināt 40 stundas. Jaudīgais veltnis nepārtraukti ievada kurināmo galvenajā kamerā, lai ātri un karsti ceptu vai lēni kūpinātu.
Degšanas kamerā esošais elektriskais deglis aizdedzina granulas un neļauj tām izdzist. Traeger ir ļoti ekonomisks, jo pirmās pāris minūtes izmanto 300 vatus, bet pārējā gatavošanas laikā - tikai 50 vatus.
 
3 stāvu nerūsējošā tērauda restes
Pilnībā izolēta konstrukcija
Bambusa griešanas dēlis un nerūsējošā tērauda priekšējais plaukts WiFIRE tehnoloģija
D2 grila kontrolieris
Granulu sensors
Super dūmu režīms
Divu pozīciju dūmu apakšējais grils
Noslēpts tauku konteiners
Komplektā iekļauta gaļas zonde
Apakšējā gatavošanas virsma: 84 x 42 cm.
Vidēja gatavošanas virsma: 84 x 36 cm
Augšējā gatavošanas virsma: 84 x 22 cm.
Izmēri: 147 (W) x 71 (D) x 130 (H) cm
Sildīšanas jauda: 10,55 kW
Svars: 115,67 kg 

 

TFB01WLEC