I-V 10:00 - 18:00
Viedais termometrs ar divām zondēm Inkbird IBT-2X
Viedais termometrs ar divām zondēm Inkbird IBT-2X
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Viedais termometrs ar divām zondēm Inkbird IBT-2X

Norāde:IBT-2X Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
34,99 €

INKBIRD IBT-2X Smart ir viedais bezvadu digitālais termometrs, kas ļauj kontrolēt gatavotā ēdiena temperatūru ne tikai termometrā, bet arī viedtālruņa vai datora ekrānā. Viss, kas jums jāizdara, ir jāizvēlas ēdiens, ko vēlaties gatavot, jāreģistrē temperatūra, un termometrs jums paziņos, kad ēdiens būs gatavs. Tas ir īpaši ērti, ja ilgi cepat vai ārā ir auksti laikapstākļi, jo jums nav jāstāv blakus grilam, lai uzraudzītu ēdiena iekšējo temperatūru. Termometrs savienojas ar tālruni, izmantojot Bluetooth.

 

IBT-2X Smart termometram ir LED displejs, un tas ir komplektā ar divām nerūsējošā tērauda zondēm. Termometru var uzraudzīt savā viedierīcē, lejupielādējot bezmaksas BBQ GO lietotni ar temperatūras ceļvedi, iespēju iestatīt individuālu temperatūru vēlamajam ēdienam, ALARM funkciju, kas brīdina, ja temperatūra negaidīti paaugstinās, u. c.

Termometru darbina 2 x AAA baterijas (nopērkamas atsevišķi). Darbības attālums līdz 50 m. Temperatūras diapazons 0-300°C, mērīšanas precizitāte +-1°C. Izvēlnes valoda: angļu.  

12 mēnešu garantija.

IBT-2X

Jums arī varētu patikt