I-V 10:00 - 18:00
Viedais termometrs ar sešām zondēm IBT-6XS
Viedais termometrs ar sešām zondēm IBT-6XS
Viedais termometrs ar sešām zondēm IBT-6XS
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Viedais termometrs ar sešām zondēm IBT-6XS

Norāde:IBT-6XS Zīmols:
Noliktavā pēdējās preces
Piegāde 1-3 dienu laikā.
Daudzums
Atlikuši tikai 1!
69,99 €

INKBIRD IBT-6XS ir viedais bezvadu digitālais termometrs, kas ļauj kontrolēt gatavotā ēdiena temperatūru ne tikai termometrā, bet arī viedtālruņa vai datora ekrānā. Viss, kas jums jāizdara, ir jāizvēlas ēdiens, ko vēlaties gatavot, jāreģistrē temperatūra, un termometrs jums paziņos, kad ēdiens būs gatavs. Tas ir īpaši ērti, ja ilgi cepat vai ārā ir auksti laikapstākļi, jo jums nav jāstāv blakus grilam, lai uzraudzītu ēdiena iekšējo temperatūru. Termometrs savienojas ar tālruni, izmantojot Bluetooth.

IBT-6XS termometram ir liels LED displejs, un tas ir komplektā ar sešiem nerūsējošā tērauda zondēm ar biezu kabeli (5 zondes ēdiena temperatūrai, 1 zonde gatavošanas virsmas temperatūrai), 3 zondes turētājiem un magnētisku aizmuguri, kas ļauj to piestiprināt pie grila metāla plaukta. Termometru var uzraudzīt savā viedierīcē, lejupielādējot bezmaksas BBQ GO lietotni ar temperatūras ceļvedi, iespēju iestatīt individuālu temperatūru vēlamajam ēdienam, ALARM funkciju, kas brīdina, ja temperatūra negaidīti paaugstinās, u. c.

Termometru darbina iebūvēta USB uzlādējama litija baterija, kas var darboties līdz pat 40-60 stundām. Temperatūras diapazons 0-250 C ar temperatūras pielaidi +-1 C.

Izvēlnes valoda: angļu

12 mēnešu garantija.

IBT-6XS
1 Vienība

Jums arī varētu patikt