I-V 10:00 - 18:00
Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25
Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25
Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25
Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25
Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25
Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25
Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Digitālais pārtikas termometrs ThermoPro TP25

Norāde:GRO-TP25 Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
69,00 €

Darbība attālumā līdz 150 metriem

5. paaudzes Bluetooth tehnoloģija nodrošina spēcīgu un uzticamu savienojumu, un ļauj mērīt ēdiena temperatūru līdz pat 150 m attālumā no grila. Wi-Fi termometri, piemēram, darbojas tikai Wi-Fi sasniegšanas zonā, kas parasti ir līdz 50 metriem.

 

4 krāsu zondes

Termometram ir 4 dažādu krāsu zondes, lai izvairītos no neskaidrības, mērot dažādu veidu gaļu, bet komplektā iekļautie zondes turētāji palīdzēs jums ērti uzglabāt zondes. Zondes vadi var izturēt karstumu līdz 380°C.

 

Vienkārša, daudzfunkcionāla mobilā lietotne

Šis termometrs tiek savienots ar ThermoPro lietotni jūsu viedtālrunī, izmantojot 5. paaudzes Bluetooth savienojumu. Tas nodrošina ne tikai 150 m darbības rādiusu, bet lietotnē Jums ir pieejamas arī daudz noderīgas funkcijas, kas noderēs jūsu gatavošanas pieredzei. Iestatiet vēlamo ēdiena gatavošanas temperatūru un HI/LOW temperatūras iestatījumu uz sava grila/kūpinātavas, lai saņemtu paziņojumu, kad grils vai kūpinātava ir jāuzpilda ar kurināmo vai jāpazemina tā temperatūra. Izmantojiet arī iepriekš ieprogrammētas temperatūras režīmus līdz pat 9 dažādiem gaļas veidiem dažādos gatavošanas līmeņos saskaņā ar USDA vadlīnijām, lai nodrošinātu perfektu ēdiena gatavību.

 

Viedais gatavošanas laika algoritms

Cepšanas laikā termometrs izmanto pastāvīgi atjaunojamu mākslīgā intelekta algoritmu, kas palīdz termometram norādīt paredzamo cepšanas laiku vēlamajai programmai, t.i., laiku, kas nepieciešams, lai ēdiens sasniegtu vēlamo temperatūru. Tas palīdzēs jums precīzāk plānot savu laiku.

 

ThermoPro TP25 bezvadu Bluetooth pārtikas termometrs ievērojami atvieglo ēdiena gatavošanu, jo tam ir 4 krāsainas zondes, kas izgatavotas no nerūsējošā tērauda, ar kurām vienlaicīgi var izmērīt līdz pat 4 dažādu ēdienu temperatūru. Zondes iztur siltumu līdz 380°C, tāpēc tās var vienkārši ievietot un atstāt, bet LCD displejs ar apgaismojumu ļauj gatavot pat tumsā. Termometru var novietot vai piekarināt uz roktura ar speciālu turētāju.

 

Ir padomāts par visu, lai jūs varētu cept kā PROFESIONĀLIS.

 

Specifikācijas

Darbības radiuss: līdz 150 metriem

Zondes: 21,5 cm garas, nerūsējošā tērauda, kas paredzētas lietošanai pārtikā.

Celsija un Fārenheita skalas

Temperatūras precizitāte: ±1°C

Temperatūras mērījumu diapazons: 0°C līdz 300°C

Lietošana: Grils, cepeškrāsns, kūpinātava, gaļa, pārtika.

Ieprogrammēti USDA ieteiktie iestatījumi: liellopa maltai gaļai, mājputnu maltai gaļai, liellopa gaļai, teļa gaļai, tītara gaļai, cūkgaļai, mājputnu gaļai, aitas gaļai un zivīm.

USDA apstiprinātā ieprogrammētā gatavošanas temperatūra dažādiem gaļas veidiem: Rare, Medium Rare, Medium, Medium Well un Well Done.
Mākslīgā intelekta balstīts paredzamais gatavošanas laiks

 

Brīdinājums par iziešanu no darbības zonas

Nekad neatstājiet termometra darbības zonu, nebūdami par to informēti. Ja uztvērējs ir ārpus darbības zonas, gan raidītājs, gan viedtālrunis izdos brīdinājuma signālu. Jūsu viedtālrunis arī vibrēs, lai Jūs vienmēr varētu izmērīt temperatūru.

 

Uzlādējams akumulators

Termometrs darbojas ar uzlādējamu litija jonu akumulatoru, ko var uzlādēt ar standarta USB uzlādes kabeli (ir komplektā), lai termometru varētu uzlādēt jebkurā jums piemērotā veidā: no datora, no tālruņa lādētāja, no elektrotīkla, no powerbank'a.

 

Augstas precizitātes zondes

Visas 4 krāsu zonas mēra temperatūru plašā diapazonā no 0°C līdz 300°C ar augstu precizitāti ±1°C.

 

Aizmirstiet par nekārtību. Ērta zondes uzglabāšana

Zondes turētāji palīdzēs jums ērti uzglabāt zondes atvilktnēs. Uzturiet zondes kārtībā ar TP25 zondes aizsargiem!

 

Citas svarīgas termometra funkcijas

 

Iepriekšēji temperatūras brīdinājumi

Saņemiet brīdinājumu, pirms gaļa ir izcepusies, lai jūs varētu būt klāt, piemēram, 5 vai 10 minūtes pirms iestatītās temperatūras.

 

Pārskatiet iepriekšējos brīdinājumus

Lietotnē tiek saglabāta informācija par saņemtajiem brīdinājumiem. Tas atvieglo laika plānošanu, ja vienlaicīgi cepat vairākas lietas.

 

Cepšanas temperatūra

Iestatiet grila/kūpināšanas ierīces HI/LOW gatavošanas temperatūru, lai vienmēr nodrošinātu nepieciešamo temperatūras līmenī.

 

Paredzamais cepšanas laiks

Cepšanas laikā termometrs izmanto mākslīgā intelekta algoritmu, lai aprēķinātu paredzamo laiku, kurā ēdiens tiks pagatavots līdz mērķa temperatūrai, un parāda to jums.

 

Komplektā:

1 x lietošanas instrukcija (EN)

1 x Bluetooth digitālais termometrs

2 x zondes stiprinājumi

4 x zondes

4 x plastmasas turētāji zondēm

GRO-TP25