I-V 10:00 - 18:00
Heptagon-Wood Santoku Peilis
Heptagon-Wood Santoku Peilis
Heptagon-Wood Santoku Peilis
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Heptagon-Wood Santoku nazis (170 mm)

Norāde:SANTOKU Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
145,00 €

Japāņu Kanetsugu nažus Teivas periodā (1345-1349) ieviesa leģendārais zobenu meistars no Seki. Senās izgatavošanas tradīcijas tiek nodotas no paaudzes paaudzē jau vairāk nekā 660 gadus. Mitsuyasu Kawamura, pašreizējais Kanetsugu īpašnieks, ir izstrādājis katana asos virtuves nažus, izmantojot senās ražošanas tradīcijas un augstās tehnoloģijas. Visiem Kanetsugu nažiem ir tradicionālais Hamaguri ba (izliektas malas slīpējums), kas padarīja slavenus japāņu zobenus. Šī asmens forma piešķir nažiem izcilu asumu un izturību, vienlaikus vienkāršojot šo nažu asināšanu.

Šis izsmalcinātais nazis ar koka rokturi sniegs jums "miera" un komforta sajūtu jūsu virtuvē. Septiņstūra formas rokturis nodrošina drošu satvērienu un lielisku svara līdzsvaru, savukārt mūsu Hamaguri formas asmens ļauj griezt taisnā līnijā bez mazākās piepūles.

Izteiksmīgās āmura atstātās pēdas uz nažiem ir tradicionālo kalšanas metožu raksturīga iezīme. Asmeņa serde ir izgatavota no augstas kvalitātes VG2 nerūsējošā tērauda, kas pārklāts ar SUS410 - korozijizturīgu vieglu tēraudu, kas piešķir asmenim elastību un palīdz novērst metāla plaisāšanu.

Īpaša termiskās apstrādes metode apvienojumā ar -70° sasalšanas temperatūru ļauj iegūt īpaši izturīgu un elastīgu asmeni, kas ilgi saglabā asumu.

Specifikācijas:
Asmeņa garums: 170 mm
Kopējais garums: 320 mm
Asmens tērauds: VG2
Asmeņa cietība: 58-59HRC
Rokturis laminēts: koks

SANTOKU

Jums arī varētu patikt