I-V 10:00 - 18:00
Kiniškas šefo peilis - Gude ALPHA 18 cm
Kiniškas šefo peilis - Gude ALPHA 18 cm
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Ķīniešu virtuves nazis - Gude ALPHA 18 cm

Norāde:1840/18 Zīmols:
Piegāde 1-3 dienu laikā.
Daudzums
157,00 €

Ķīniešu virtuves nažiem ir neparasti lieli un asi asmeņi, kas piemēroti zivju, gaļas un dārzeņu griešanai. Šiem virtuves nažiem ir raksturīga liela un taisnstūra formas asmens. Lai gan nazis atgādina sasmalcināšanas klucīti, to nedrīkst darīt... Šo nazi var izmantot tikai griešanai.

Asmeņi
.


Nažu asmens materiālam jāatbilst daudzām prasībām, un dažas no tām ir pretrunīgas, tāpēc ir svarīgi panākt optimālu līdzsvaru. Naža tēraudam jābūt cietam, bet ne pārāk cietam, citādi tas salūzīs, un tam nevajadzētu būt pārāk mīkstam, citādi tas pārāk ātri atlēks. Tāpēc GÜDE Alpha naži ir izgatavoti no hroma, molibdēna un vanādija nažu tērauda, kas ir aptuveni optimālās cietības. 57-58 HRc (Rockwell).

Roku darbs

Alpha sērijas naži ir kalti no viena tērauda piliena. Tērauda gabals 55 posmos tiek pārveidots par unikālu GÜDE ar rokām darinātu nazi.


Funkcionalitāte

Labam nažam jābūt asam, tam jābūt asam, labi jāturas rokā un jābūt līdzsvarotam, lai garantētu drošu un nenogurdinošu darbu.
GÜDE asmeņu tērauda cietība ir aptuveni. 57-58 HRc , bet GÜDE Alpha nažu leņķis ir aptuveni. 33 grādi. GÜDE raksturīgā roktura forma, pilns diametrs un dubultā balsta punkts garantē izcilu Alpha sērijas nažu kontroli un līdzsvaru.
1840/18