I-V 10:00 - 18:00
Heptagon-Wood Daržovių Peilis
Heptagon-Wood Daržovių Peilis
Heptagon-Wood Daržovių Peilis
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Koka dārzeņu nazis (150 mm)

Norāde:WOOD DARŽ Zīmols:
Izpārdots
Daudzums
105,00 €

Japāņu Kanetsugu nažus ieviesa leģendārais zobenu kalējs no Seki Teivas periodā (1345-1349). Senās izgatavošanas tradīcijas tiek nodotas no paaudzes paaudzē jau vairāk nekā 660 gadus. Mitsuyasu Kawamura, pašreizējais Kanetsugu īpašnieks, ir izstrādājis katana asos virtuves nažus, izmantojot senās ražošanas tradīcijas un augstās tehnoloģijas. Visiem Kanetsugu nažiem ir tradicionālais Hamaguri ba (izliektas malas slīpējums), kas padarīja slavenus japāņu zobenus. Šī asmens forma piešķir nažiem izcilu asumu un izturību, vienlaikus vienkāršojot asināšanu.

Šis izsmalcinātais nazis ar koka rokturi sniegs jums "miera" un komforta sajūtu jūsu virtuvē. Sešstūrainais rokturis nodrošina drošu satvērienu un lielisku svara līdzsvaru, savukārt mūsu Hamaguri formas asmens ļauj griezt taisnā līnijā bez mazākās piepūles.

Izteiksmīgie raksti, ko āmurs atstājis uz asmens, ir tradicionālās kalēja tehnikas pazīme. Asmeņa serde ir izgatavota no augstas kvalitātes VG2 nerūsējošā tērauda, kas pārklāts ar SUS410 - korozijizturīgu vieglu tēraudu, kas piešķir asmenim elastību un palīdz novērst metāla plaisāšanu.

Īpaša termiskās apstrādes metode apvienojumā ar -70° sasalšanas temperatūru nodrošina īpaši izturīgu un elastīgu asmeni, kas ilgi saglabā asumu.

Specifikācijas:
Asmeņa garums: 150 mm
Kopējais garums: 270 mm
Asmens tērauds: VG2
Asmeņa cietība: 58-59HRC
Rokturis: laminēta koka

WOOD DARŽ

Jums arī varētu patikt