I-V 10:00 - 18:00
Skottsbergi prae 31.5cm
Skottsbergi prae 31.5cm
Skottsbergi prae 31.5cm
Skottsbergi prae 31.5cm
Skottsbergi prae 31.5cm
Skottsbergi prae 31.5cm
Skottsbergi prae 31.5cm
Skottsbergi prae 31.5cm
Ātra piegāde
Droša iepirkšanās
14 dienu naudas atdošanas garantija
Pēcpārdošanas serviss

Skottsberg panna 31,5cm

Norāde:532671 Zīmols:
Noliktavā pēdējās preces
Piegāde 1-3 dienu laikā.
Daudzums
Atlikuši tikai 2!
109,99 €

SKOTTSBERG® - Čuguna trauki
Ilgtspējīga un veselīga alternatīva sintētiskiem liesmu slāpējošiem slāņiem.

Šai SKOTTSBERG® čuguna pannai ir fantastiskas unikālas īpašības. Panna ir iepriekš pārklāta ar augu eļļu. Šī panna ir izgatavota no nodilumizturīga čuguna. Panna uzkarst lēni, bet ilgi saglabā siltumu.

Šai pannai ir pievienots čuguna vāks. Šī vāka iekšpusē ir "smailes", kas ļauj mitrumam uzkrāties un notecēt atpakaļ uz sastāvdaļām. Tas nodrošina nepārtrauktu mitruma cirkulāciju pannā, kas nozīmē, ka ēdiens saglabāsies ļoti mīksts un sulīgs.

Šī panna ir apstrādāta, lai tā būtu izturīga pret rūsu un skrāpējumiem. Šī panna var izturēt augstas temperatūras. Tāpēc tā ir ideāli piemērota biezu gaļas gabalu cepšanai, gaļas sautēšanai, jauktu ēdienu, risoto vai paeljas pagatavošanai, kā arī gardas frittatas un tortiljas gatavošanai. Šī čuguna panna ir piemērota jebkuram karstuma avotam, un tā ir izturīga un izturīga. Šo pannu var viegli izmantot uz indukcijas plīts, uz atklātas uguns vai cepeškrāsnī (līdz 250 ℃).

Pannas lietošana:
Lai novērstu ēdiena pielipšanu pie dibena, ir svarīgi ievērot šos norādījumus. Novietojiet pannu uz karstuma avota. Ļaujiet pannai lēnām uzkarst uz lēnas uguns. Eļļu vai sviestu pievienojiet tikai tad, kad panna ir labi sakarsējusi. Izkausējiet sviestu, līdz tas pārstāj putot vai līdz eļļa ir silta. Ļaujiet sastāvdaļām, kas pielīp pie dibena, viegli apcepties, nemēģinot tās atdalīt. Ja nepieciešams, nedaudz samaziniet karstumu un mierīgi pagaidiet, līdz ēdiens pielipīs pie dibena.

Īpašības:
Diametrs: 31,5 cm
Materiāls: čuguns
Var mazgāt trauku mazgājamā mašīnā
Varcept krāsnī līdz 250 ℃
.

532671
2 vienības: